Altherma 3 R BIZONE bela

7.124,008.528,00

Srednje temperaturna toplotna črpalka, ki je še posebej primerna za novogradnje s talnim ogrevanjem, prav tako pa za že zgrajene objekte z izhodno temperaturo vode do 65 °C.

Izpisana cena vključuje: notranjo enoto toplotne črpalke, zunanjo enoto toplotne črpalke, dostavo v Sloveniji in enostavno montažo. V ceno niso všteti vsi dodatki, ki se jih potrebuje pri montaži, saj se le-ti razlikujejo od posameznega projekta.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Ogrevanje s toplotno črpalko tudi do – 25 °C? Toplotna črpalka zrak-voda je enostavna za vzdrževanje, tudi montaža ne zahteva večjih gradbenih del, toplotne črpalke Daikin so na seznamu Eko sklada, tako se del investicije tudi povrne, kar pomeni, da je investicija tudi ugodna – še posebej, če primerjamo udobje, ki ga toplotna črpalka prinaša v primerjavi z drugimi energenti in pa seveda ohranjanje narave z manjšimi toplogrednimi izpusti.

Altherma 3 se ponaša s tehnologijo Bluevolution, ki združuje zelo učinkovite kompresorje in hladilno sredstvo prihodnosti plin R32. Montiramo štiri različne tipe:

– Bizone v beli in srebrni barvi,
Integrirana v beli ali srebrni barvi,
Compact,
Stenska.

Specifikacije izdelka TUKAJ.

Potrebujete napravo in montažo? Vse uredimo za vas!

Dodatne informacije

Moč

4 kW, 8 kW

Hranilnik vode

180 l, 230 l

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.