Visoko kakovostni aparati za udobje pri gospodinjskih opravilih. Lep dizajn in veliko fukcij:

Pralni stroj BOSCH

Aparati s tehnologijo AutoClean odpravlja potrebo po filtru v vratih Po zaslugi natančnega inženiringa in tehnologije za avtomatsko odpravljanje ostankov vlaken in niti bodo sušilniki AutoClean avtomatsko očistili ostanke vlaken in niti po vsakem ciklu pranja, tako da bo vam to opravilo prihranjeno. Pozabite na čiščenje filtra v vratih po vsakem pranju.

Vgradne pečice Bosch – izberite svojo serijo

Popoln nadzor nad jedmi s funkcijami: PerfectBake, PerfectRoast, sonda za meso, funkcija dodajanja pare ali npr. programi AutoPilot… Pečice Bosch od Serije 8 do Serije 2 ponujajo sistem za avtomatsko čiščenje s pirolizo ali so opremljene s funkcijo EcoClean Direct, ki razgradi nadležne madeže maščobe, ki ostanejo po kuhanju.

Kuhanje je užitek – čiščenje prepustite kar pečici.

Hladilniki z zamrzovalnikom Vario Style

Izberite svojo barvo! Barvni hladilnik z zamrzovalnikom Vario Style s predalom VitaFresh je prvi hladilnik na svetu z zamenljivo prednjo barvno ploščo.

Vario Style omogoča, da s kuhinjo izjemnega in edinstvenega značaja resnično izrazite sami sebe. Ne glede na to, ali ste razpoloženi za drzno, živo in modno barvo ali iščete bolj nežne barvne tone. Spodnji del barvne plošče povlecite proti sebi in privzdignite, da se odpne z vrhnjega dela, nato pa pripnite novo barvno ploščo po vaši izbiri. V le treh korakih je nov stil vaše kuhinje zagotovljen!

Uredimo vam aparate BOSCH – dobava, vgdradnja in vzdrževanje. Pokličite nas zdaj: 031 394 098.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.